Kan man använda progesteronkräm hela tiden?

Jag undrar om jag kan använda progesteronkräm hela tiden, eller snarare när jag ska börja och sluta? Jag är 51 år och har haft ganska oregelbunden mens de senaste åren. Det går längre tid mellan varje mens.

Började med Matriarch 20 för 2 månader sen. Det har fungerat bra för mitt humör och gör att jag sover bättre. Senaste gången jag skulle göra uppehåll så glömde jag det och smorde 5 dagar extra. Och nu 2 veckor senare så har jag fortfarande inte fått min mens! Hur gör jag nu?

Jag började med krämen på dag 15 men använde den som sagt lite för länge. Låt säga att min mens aldrig kommer tillbaka...kan jag då börja smörja igen och i så fall när?

Vänta i två veckor till. Antingen så får du mens under den tiden och då räknar du den dagen som dag 1. Eller så kommer det ingen mens under de här två veckorna och då

 

******
Logga in för att se resten av innehållet. Inte medlem? Bli det här - helt gratis.

error: Kopiering ej tillåten