Tørre slimhinder og manglende sex lyst – Hvad vil hjælpe mig?

Kære harmoni
Jeg er så glad for denne website med mange informationer. Jeg har et spørgsmål.

Jeg er 58 år og fik da jeg var 46 år bort opereret hele mit underlig: livmoder, æggestokke og æggeledere, fordi jeg havde en cyste. Min biopat her i Danmark har foreslået progesterone creme, men jeg ved ikke om det er relevant i forhold til mine gener:

Jeg sover ikke mange timer desværre, jeg er træt, humørsvingninger, irritabel og er tør i vagina, mangler fugt. Jeg har også mistet min sex lyst, men husker jo bra hvor dejligt erotik er, og det vil jeg så gerne opleve igen, men der er nu gået mere end 3 år! Siden jeg har været til sammen med en mand! Jeg er ledsen over det og savner intimitet og samvær med en mand - faktisk er jeg gået helt i stå også vægten er gået op 6-7 kg for meget som ikke er til at komme af med.

Synes også mit nervesystem er overbelastet fordi jeg så nemt bliver vred arg. Hvad vil ni foreslå mig? Jeg ønsker mig bedre livskvalitet generelt og glæder mig så meget til at høre fra jer.

På forhånd tak - jeg kender til femalebalanceshop.se   Der findes mange produkter men hvilke vil være bedst for mig? Vil du fortælle mig hvad vil hjælpe mig? Er det wild yams? Er det progesteron creme ? Er det en kombination? Er der andre ting jeg kan tage for at få sexlyst og livskvalitet som ovenfor anført tilbage?

 

******
Logga in för att se resten av innehållet. Inte medlem? Bli det här - helt gratis.