Hej och tack för att du är här!

OBS!
* * * SAJTEN HÅLLER PÅ ATT DESIGNAS OM OCH DÄRFÖR KAN DET SE LITE KONSTIGT UT HÄR OCH DÄR  * * *

Frågor och svar sedan tidigare finns och kan läsas av dig som är inloggad. Det kan finnas brutna eller felaktiga länkar på sina ställen, jag får be om överseende med det.

Om du är medlem sedan tidigare fungerar tyvärr inte dina inloggningsuppgifter längre. Du måste registrera dig igen men det är självklart gratis precis som tidigare.

Få nya inloggningsuppgifter här

Om du vill ställa en egen fråga kan du maila den till info@hormoni.se eller skriva in den som en kommentar till vilket inlägg som helst.

Alla frågeställare är helt anonyma. Jag tar aldrig med ditt namn eller e-postadress.

Om du däremot skriver en kommentar som är just en kommentar eller en följdfråga på ett redan publicerat inlägg, då kommer det namn som du har skrivit in att visas. Dock inte din e-postadress. Det är bara inloggade medlemmar som kan se kommentarer överhuvudtaget.

Svar publiceras som egna inlägg och/eller i nyhetsbrevet som skickas ut en gång per vecka. Som medlem får du även nyhetsbrevet om du inte kryssade ur den rutan.

Du kan anmäla dig till nyhetsbrevet här.

Jag kan tyvärr inte garantera att du får ett personligt svar på din fråga men jag gör mitt bästa för att hinna besvara så många som möjligt.

Progesteronkräm och andra bra tillskott finns att beställa via www.moodmama.com (Hormoni har ingen försäljning av produkter så jag kan inte svara på kundtjänstfrågor).