Mycket utdragna blödningar (jag är 37)

Hej! Fick för ca 40 dagar sen vad som verkade vara en normal mens men efter ca 7 dagar så tilltog blödningarna. Sen har blödningarna pendlat så ibland är det binda som gäller och ibland trosskydd. Var på undersökning förra veckan och fick Provera 10 mg utskrivet.

Läkaren sa att blödningarna skulle avta på några dagar men jag blöder fortfarande efter 6 dagar och upplevde att det tilltog idag igen.

Jag har progesteronkrämen Matriarch 100 hemma. Kan den hjälpa mig? Börjar uppleva att det börjar tära fysiskt på kroppen att blöda så här. Börjar bli allmänt slut och har dessutom ont ofta. Är 37 år. Är väldigt tacksam för svar om jag vågar använda krämen?

Jag hörde aldrig från någon om jag vågar använda krämen. Jag fortsätter blöda, ca 60 dagar nu. Hormonell obalans sa läkaren och skrev ut en ny kur Provera. Vore så tacksam för att få veta om jag kan ta krämen istället?

 

******
Logga in för att se resten av innehållet. Inte medlem? Bli det här - helt gratis.