Mycket kraftiga långvariga blödningar

Hej, jag har tänkt prova progesteronkrämen Matriarch 20 för första gången pga mycket kraftiga långvariga blödningar (kan hålla sig i ca 2 månader i taget) som jag haft senaste året.

Jag har annars inga besvär, men är 48 år. Har aldrig tidigare haft hormonella besvär, förutom mensvärk.

Dock blev jag förvirrad när jag fick salvan idag och det står att det kan bli problem med både för svag dos och för hög dos och att den starkare krämen passar bättre för långa blödningar. Ska jag då inte alls använda den här svagare?

Jag har varit hos doktorn och tagit prover och det var ett hormonellt problem och fick Provera, som inte hjälpt. Tänkte därför prova med denna salva istället. Otroligt tacksam för hjälp om och hur och i vilken dos jag borde ta denna kräm.

 

******
Logga in för att se resten av innehållet. Inte medlem? Bli det här - helt gratis.