Jag får väldigt många mailfrågor om hormoner, näring och hormonella besvär som jag gärna svarar på i mån av tid men tyvärr räcker inte tiden till att svara alla. Att få svar förutsätter att frågan är kortfattad och rak och inte tar upp många olika frågeställningar på samma gång.

Varje vecka svarar jag också på frågor i nyhetsbrevet. Man kan lära sig mycket av att läsa om andra som har liknande frågor som en själv. Maila din fråga till info@hormoni.se och skriv ”nyhetsbrevet” i ämnesraden så kan din fråga komma att besvaras där. Du får vara helt anonym, jag tar inte med namn eller liknande.

Många vill få personlig rådgivning och jag kan erbjuda 30 minuters rådgivning per telefon. Boka tid här. Vill du boka om eller avboka måste du göra det själv via den här bokningsfunktionen. Jag kan inte ta emot bokningar eller ombokningar per mail. Konsultationen kostar 1 200kr och betalas när du bokar.

Det finns två typer av rådgivning. Många vill ha snabb hjälp med att få en pågående hormonbehandling att fungera så bra som möjligt och har frågor om doseringar och liknande. Telefonrådgivning passar utmärkt för det. Boka tid här.

Sedan finns det de som har komplexa besvär som tar betydligt mer tid att utreda. Då är också upplägget lite annorlunda och jag har beskrivit det nedan. Oavsett situation börjar vi dock alltid med 30 minuters rådgivning på telefon och tar det därifrån. Sedan kan man välja själv hur man vill fortsätta. Boka tid här.

Så här går det till när jag hjälper klienter med en fullständig utredning:

  1. Inledande konsultation, 30 min per telefon, 1 200kr.
  2. Du gör eventuella prover. Kostnad varierar.
  3. Analys, sammanfattning och handlingsplan. Jag formulerar en sammanfattning och en handlingsplan. Du får detta skriftligt men vi går också igenom det per telefon under 45 min. Från 2 000kr.
  4. Uppföljning, 30 min per telefon, 1 200kr.

För en inledande bedömning av din situation bokar du först en tid för rådgivning per telefon. Boka tid här.

Denna inledande konsultation är till för att bedöma om jag kan hjälpa dig vidare, vilka prover du eventuellt behöver göra (ibland behövs det inga prover, ibland behövs ett flertal – det är individuellt) samt pris och tidsåtgång. Efter konsultationen har du möjlighet att bestämma om du vill gå vidare eller inte.

Observera att jag inte är läkare och att jag inte ställer diagnos. Denna konsultation ska inte missförstås som ett läkarbesök eller ersätta ett sådant. En mer passande beskrivning är hälsodetektiv/coach och du anlitar mig i denna egenskap.

Observera att jag endast tar emot privatpersoner och inte företag. Betalning sker i samband med bokning, inkluderar moms och utförs via betaltjänsten Paypal online, ej som faktura.

Välkommen med din bokning, jag ser fram emot att hjälpa dig!

 

* * *

Sylvia Oppenheim är grundare och initiativtagare till bloggen www.hormoni.se som bildades 2009 med målsättningen att informera och dela erfarenheter kring hormonell och reproduktiv hälsa. Efter att år 2003 ha diagnostiserats med PCOS och fått rådet att ”skaffa sig en kille och ställa sig i IVF-kön” har Sylvia optimerat sin hälsa från hormonellt kaos och infertilitet till hormonell balans, en naturlig graviditet och en frisk dotter som föddes 2011. Och tillbaka till hormonell balans igen!

På vägen har hon samlat på sig kunskap, erfarenhet och tankegångar som hon delar via blogg, nyhetsbrev och i utbildningssammanhang. Sylvia är entreprenör, skribent och researcher. Hon är huvudsakligen självlärd men har bla gått Chris Kressers ettåriga ADAPT-utbildning inom funktionsmedicin. Hennes intresseområde är framförallt gynekologisk endokrinologi. Hon sitter med i redaktionen för Näringsmedicinsk Tidskrift.