Hormoni – Allt om progesteronkräm

Sök innehåll

Logga in

Email:
Password:
Remember   

Forgot Password

Inte medlem än? Registrera dig här

Medlemskap är gratis! Här kan du läsa mer om varför vi tycker att du ska bli medlem på Hormoni :-)

Varför du ska bli medlem

Hur ska jag lägga fram för min läkare att jag vill ha östrogenbehandling med riktigt progesteron?

Fråga:
Jag är 55 år gammal och har inte haft mens på två år. Jag har gjort ett hormontest privat (salivtest) och jag har mycket lågt uppmätt östradiol samt alla symptom som överensstämmer med ett lågt östradiol som ledvärk, torra slemhinnor, obefintlig sömn och känner mig nedstämd och stressad.

Jag skulle vilja få prova östrogenbehandling men jag vill inte ha gestagen och jag har livmodern kvar. Vad ska jag säga till min gynekolog?


lock

Detta innehåll visas endast för registrerade medlemmar.

Klicka här för att bli medlem. Det är gratis!

 

Är du redan medlem? Logga in nedan

E-post
Lösenord
 
Kom ihåg mig (i 2 veckor)

Klicka här om du glömt ditt lösenord

Hormoni

Om författaren

Om författaren: Sylvia Oppenheim är grundare och initiativtagare till bloggen www.hormoni.se som bildades 2009 med målsättningen att informera och dela erfarenheter kring hormonell och reproduktiv hälsa. Sylvia är entreprenör, skribent och alternativ hälsocoach med basmedicinsk utbildning. Hon sitter även med i redaktionen för Näringsmedicinsk Tidskrift. År 2003 blev en personlig vändpunkt efter att ha fått diagnosen PCOS. Sedan dess har Sylvia biohackat och optimerat sin hälsa från hormonellt kaos och infertilitet till hormonell balans och en frisk dotter som föddes 2011. På vägen har hon samlat på sig kunskap, erfarenhet och tankegångar som hon delar via blogg, nyhetsbrev, till privata klienter samt i utbildningssammanhang. Äg din hälsa, är hennes ledord. .

Taggad som: , , , ,

Top